Beeld © ANP

Droom komt uit voor Victoria Koblenko

10 oktober 2019 13:35

De meeste dromen zijn bedrog, maar voor Victoria Koblenko (38) komen ze uit. De actrice heeft onlangs iets van haar bucketlist kunnen afstrepen: het vliegen in een luchtballon over een prachtige plek.

"Wat was dit een droom zeg"

Op haar Instagram deelt Victoria de prachtige kiekjes en ze schrijft erbij: “Zie je me staan? Links in het hoekje? Wat was dit een droom zeg!” Ook de locatie stond allang op haar bucketlist. “Ik schreef het op in mijn dromenlijst voor dit jaar. Samen met tig andere dingen zoals een cursus veganistisch koken, spagaat en tsigun. En dan opeens, uit het niets, kreeg ik het zo in mijn schoot geworpen.”

View this post on Instagram

Zie je me staan? Links in het hoekje ? Wat was dit een droom zeg! En over dromen manifesteren gesproken... Capadocie stond al jaren op mijn lijstje. Lev was er al een paar keer geweest en had geen haast om er weer heen te gaan. Wanhopig besloot ik maar iets mals te proberen. Ik schreef het op in mijn dromen voor dit jaar. Samen met tig andere dingen zoals een cursus veganistisch koken, spagaat en tsigun. En dan opeens, uit het niets kreeg ik het zo in mijn schoot geworpen. Onvoorstelbaar! Meestal zijn die ballonnen maanden vooruit gereserveerd en ons hotel gaf ons weinig kans, maar toch lukte het. Blader maar naar links en kijk hoe sprookjesachtig het landschap is. Er zweven 150 ballonnen tegelijkertijd bij zonsopkomst. Dat kan alleen op deze plek op aarde. Murat, de piloot van @turquazballoons heeft zijn baan als architect opgegeven om fulltime piloot te zijn. En geef hem eens ongelijk! Varen in de #lovevalleycappadocia en zien hoe de zon op komt. Dag in dag uit. Magisch. Dus, lieve mensen... dagdromen en lijstjes maken met je diepgekoesterde wensen werkt! Doe het! Nu! En begin hier. Wat zou je willen dat binnen een jaar uit komt? . . . . . . #turquazballoons #tripofalifetime #wonderfulview #sunriseoftheday #hotairballoonviral #hotairballoning #skysafari #goreme #ultimatetravels #neverstoptraveling #wanderlustlife #whereintheworld #livelovetravel #travelsoul #bucketlist✔️ #bucketlistchecked #cappadociaballoon #discovernewplaces #lovevalley #visitcappadocia #cavehotel #travelideas #wheretonext #travelgoals #discoverglobe #visitturkey #turkeytravel #turkeytrip

A post shared by Victoria Koblenko (@vkoblenko) on

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Koblenko en Tim Douwsma in paardenfilm Britt Dekker

“Lieve mensen... dagdromen en lijstjes maken met je diep gekoesterde wensen werkt! Doe het! Nu!”, besluit Victoria haar bericht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!