Beeld © ANP

Michiel Huisman annuleert Heroes Dutch Comic Con

10 oktober 2019 12:44

Michiel Huisman heeft zijn komst naar de Heroes Dutch Comic Con op 23 en 24 november in de Jaarbeurs in Utrecht geannuleerd. De Nederlandse acteur sleepte onlangs een hoofdrol in de HBO-thriller The Flight Attendant binnen en moet daarom zijn bezoek aan de grootste comic con van Nederland afzeggen.

"Wij vinden het ook ontzettend jammer dat Michiel niet in de gelegenheid is om langs te komen"

"Wij vinden het ook ontzettend jammer dat Michiel niet in de gelegenheid is om langs te komen en keken, evenals zijn fans, erg uit naar zijn komst", laat de organisatie van Heroes Dutch Comic Con donderdag weten. "Wij willen benadrukken dat artiesten alleen kunnen annuleren als zij filmverplichtingen hebben en dat die altijd voorgaan. Er is gezocht naar een mogelijkheid om beide zaken te combineren, maar tevergeefs. Wij hopen Michiel op een volgende editie te mogen ontvangen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paradepaardje Michiel Huisman scoort met nieuwe HBO-serie

Bezoekers die kaartjes hebben gekocht voor een Meet & Greet of een foto met de Game of Thrones-acteur krijgen hun geld terug. Actrices Marie Avgeropoulos (The 100) en Evanna Lynch (Harry Potter) zijn wel bij de wintereditie van het evenement voor fans van strips, fantasy en games aanwezig.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!