Beeld © Instagram @martijn_krabbe

Bijzonder huwelijkscadeau voor Martijn Krabbé en zijn bruid

10 oktober 2019 13:50

Geen dure huwelijkscadeaus voor Martijn Krabbé (51) en zijn Deborah (39). Het kersverse bruidspaar vroeg hun gasten geld te doneren aan hun eigen stichting: Stichting Dino. Dat laat de presentator weten via Instagram.

"Hartelijk dank aan alle gasten van onze bruiloft die hebben bijgedragen aan het succes"

Samen met zijn vrouw en André van den Bogaert, heeft Martijn Stichting Dino opgezet. "We hebben vandaag een stichting opgericht ten behoeve van ondersteuning van onderwijs wereldwijd", luidt het bijschrift.

De stichting omschrijft zichzelf als "ter bevordering en ondersteuning van educatie en ontwikkeling van kinderen wereldwijd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefdesbaby voor Martijn Krabbé en zijn kersverse bruid?

In een volgende post bedanken de tortelduifjes iedereen die aanwezig was op hun bruiloft voor een bijdrage aan hun nieuwe 'kindje'. "Hartelijk dank aan alle gasten van onze bruiloft die hebben bijgedragen aan het succes van de start van Stichting Dino", schrijft Martijn bij de romantische kiekjes van hun huwelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Martijn Krabbé en verloofde genieten van romantische trip

Martijn Krabbé stapte op 19 september in het huwelijksbootje. De RTL-presentator maakte het nieuws bekend via Instagram. Het stel maakte vorig jaar augustus bekend samen te zijn. In december volgde een huwelijksaanzoek, dat de 51-jarige deed met een origineel sinterklaasgedicht.

De presentator was eerder tien jaar getrouwd met Amanda Beekman. Met haar kreeg hij vier kinderen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!