Beeld © ANP

Expeditie-Hugo had nare nasmaak na opnames

10 oktober 2019 15:45

Momenteel steelt Hugo Kennis de show met zijn fanatieke wijze waarop hij het spel speelt in Expeditie Robinson. Toch heeft hij een bittere nasmaak overgehouden aan de ultieme survivalshow. Hij liep namelijk een parasiet op. Dat vertelt hij tegen zijn Expeditie-compagnon Frank van der Lende in zijn radio-uitzending.

"Het legde ongeveer twintig eitjes per dag in mijn darmen"

"Als je eruit ligt, mag je naar een resort waar je wat te eten krijgt. De hygiëne is daar niet om vrolijk van te worden. Daar heb ik dus een parasiet opgelopen, die ik mee naar huis heb genomen", legt Hugo uit. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Expeditie-Fien en Hugo pakken de draad weer op

En die parasiet had uiterst vervelende gevolgen voor de televisiekok. "Die legde ongeveer twintig eitjes per dag in mijn darmen en vrat de binnenkant van mijn darmen weg", vertelt Hugo. "Oh mijn god", reageert Frank. Waarop Hugo weer verdergaat: "Dus dat werd diarree, urineren uit je eigen anus. Mijn record is 34 keer kakken op een dag." Frank grapt: "Dan kun je net zo goed blijven zitten."

Frank vroeg zijn mede-Expeditielid ook nog even naar de heftige reacties die hij krijgt op zijn optreden in de populaire RTL-show. "Die zijn best wel intens. Ook richting mijn verloofde, vader en moeder. Doodswensen zijn wel mijn kant op geslingerd", aldus Hugo.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Weddings bells: Hugo uit Expeditie gaat trouwen

In het programma kreeg Hugo het min of meer aan de stok met YouTuber Dionne Slagter, ook wel bekend als OnneDi. In een vlog op haar kanaal gaven de twee later aan helemaal prima met elkaar te zijn. Daarbij riepen zij kijkers ook op om te stoppen met het plaatsen van haatreacties. Blijkbaar zonder het gewenste resultaat.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!