Love Island-Thijs reageert op wegkapen Lisa door Jamey

11 oktober 2019 09:03

De tranen vloeiden rijkelijk toen de 27-jarige Thijs deze week de villa van Love Island moest verlaten zonder zijn liefje Lisa (21). In Love Check-up doet hij nu een boekje open over zijn exit. “Het is goed geweest.”

"Ik heb het meegemaakt en dat wil ik niet nog een keer. Het is goed geweest"

In Love Check-up ontvangt Kaj van der Ree de spraakmakendste afvallers die het resort hebben moeten verlaten, om te vragen hoe het nu met ze gaat. Ondanks dat Thijs deze week zijn koffers moest pakken, had hij wel een liefje in de villa: Lisa. Vanwege een smerige actie van nieuwkomer Jamey werd het koppel onverwacht gescheiden van elkaar, wat leidde tot de exit van Thijs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze betreurt haar Love Island-avontuur

Kaj wil dan ook dolgraag weten wat hij dacht toen hij de villa verliet. “Het is misschien een beetje gek”, begint de Islander, “maar ik dacht aan mijn blessure.” Dat is inderdaad niet voor de hand liggend. Thijs legt uit: “Ik ben voetballer geweest. Dat was mijn passie. Totdat ik op een geven moment mijn been brak en dat was simpel gezegd voor mij een soort doodsteek.”

Het lijkt allemaal een beetje vergezocht, maar waar ‘het knotje’ heen wil met zijn verhaal is dat hij nog precies weet hoe hij zich toen voelde. “Toen was ik next level emotioneel en ik dacht achteraf: wat heb ik daar nu aan gehad? (…) Daarom ga ik nu niet weer de hele tijd in die negatieve spiraal zitten. Want daar heb ik geen zin meer in. Ik heb het meegemaakt en dat wil ik niet nog een keer. Het is goed geweest.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hilarisch: Saturday Night Live maakt parodie op Love Island

Dat hij nu terug in Nederland is, kan hij nog altijd niet beseffen. “Heel raar, want het lijkt als je in de villa bent dat het je hele leven is. Nu gaat het ‘normale leven’ weer beginnen. En dat is best wel gek.”

Love Island check je elke avond om 21.30 uur bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!