Beeld © Videoland

Love Island-Thijs wil zo snel mogelijk terug voor Lisa

13 oktober 2019 12:32

Deze week hield het Love Island-avontuur op voor de 27-jarige Thijs. En dat terwijl zijn wederhelft nog altijd in de villa zit. De hunk hoopt dan ook dat ze hem terugvragen voor het programma, zo vertelt hij in Love Check-up.

"De hele sfeer is gewoon heel erg anders zonder jou"

Hoewel Thijs nu echt zijn ‘normale leven’ in Nederland moet oppakken, heeft Love Check-up-presentator Kaj van der Ree nog een leuke herinnering aan het programma voor hem: een videoboodschap van zijn liefje Lisa!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herkoppeling zorgt voor flink wat tranen in Love Island

Thijs is enorm verrast en dolgelukkig om te horen dat de 21-jarige hem nog altijd heel erg mist. “De hele sfeer is gewoon heel erg anders zonder jou. We vonden elkaar gewoon heel erg leuk en dat weten we allebei wel. Ik hoop gewoon dat als je hieruit komt, je nog steeds op mij wacht. Want dat heb je gezegd, en daar hou ik je zeker aan”, spreekt Lisa haar voormalige partner toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Islanders klappen uit de school in nieuw seizoen Love Check-up

Als Kaj aan Thijs vraagt of hij het ziet zitten om terug te keren naar het eiland hoeft hij dan ook niet lang na te denken. “Ja, als Lisa erin zit”, is zijn snelle antwoord. En het zou zomaar eens kunnen, want afgelopen seizoen keerde ook Denzel terug in het programma. Hij won zelfs!

Love Island check je elke avond om 21.30 uur bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!