Beeld © Getty Images

Temptation-Evan en Morgan blikken terug op hun avontuur

10 oktober 2019 17:41

Een jaar na afloop van Temptation Island USA, maakt het beruchte stel Evan Smith en Morgan Lolar het nog steeds goed. De twee vertellen over het turbulente eerste jaar van hun relatie.

"Het eerste half jaar mochten we niet publiekelijk samen zijn"

"Voordat de show helemaal uitgezonden was, mocht niet bekend zijn dat we al samen waren", vertelt Evan tegen PEOPLE. "Het eerste half jaar mochten we niet publiekelijk samen zijn. Daarna is het zoveel beter geworden."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Temptation-Channah openhartig over eerste dagen als moeder

Evan ging met zijn vriendin Kaci naar Temptation Island, maar als snel liet Evan zijn oog op iemand anders vallen. In de gewillige Morgan vond hij de liefde van zijn leven en hij besloot dan ook om met haar het eiland te verlaten. Tot groot verdriet van zijn ex-liefje Kaci, die tijdens het kampvuur niets anders deed dan hem smeken haar terug te nemen. Maar Evan hield voet bij stuk. "Toen ik Morgan ontmoette, wist ik zeker dat ik niet meer terug kon naar mijn relatie met Kaci. Ik was tot over mijn oren verliefd op Morgan."

Hoewel Kaci ontroostbaar het eiland verliet, is er iemand die wél dolgelukkig is: Morgan. Zij stond te springen van geluk toen ze zag dat Evan, na de heftige confrontatie met Kaci, alsnog voor haar koos. 

Zijn ex, Kaci Campbell, heeft weinig goede woorden over voor Evan. "Hij heeft me vernederd op nationale televisie", zegt ze. Of ze elkaar nog zien? Daar is Kaci duidelijk over: "Nee, we zien elkaar niet meer."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

OMG: Temptation-Pommeline doet opnieuw mee aan datingshow

Daar zitten Morgan en Evan overigens niet mee. "Het is voorbij", vertelt Evan. Morgan heeft er ook niet over nagedacht om nog contact op te nemen met Kaci. "Ik kende haar niet voordat ik Evan tegenkwam, dus het leek me niet nodig om achteraf die banden nog aan te halen, gezien de situatie."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!