Beeld © Getty Images

Elton John: 'Michael Jackson was een gestoord persoon'

12 oktober 2019 15:46

Het leven van Elton John (72) wordt breed uitgelicht door zijn nieuwe biografie Me. De zanger vertelt alles over zijn leven en de mensen die daar invloed op hebben gehad. Zo ook Michael Jackson, die volgens Elton een "gestoord persoon" was en rond 200 "volledig de weg kwijtraakte."

"De zielige man zag er verschrikkelijk uit. Heel dun en ziek"

Elton doet in zijn nieuwe biografie Me geen enkele concessies en vertelt openhartig over alles wat hij heeft meegemaakt. In het boek doet hij ook zijn verhaal over de King of Pop Michael Jackson, meldt Radar Online. De zanger zou zich afvragen "welke medicijnen hij mee werd volgepompt" en beweert dat Michael "niet kon omgaan met volwassen gezelschap." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Elton John keurde huwelijk zoon niet goed

De Rocketman-zanger liet het daar niet bij. "De zielige man zag er verschrikkelijk uit. Heel dun en ziek", aldus Elton. Bovendien viel het hem op dat Michaels neus "verpakt was in een soort plakkerig gips" en dat zijn make-up werd gedaan door "maniak." De twee kwamen elkaar regelmatig tegen op feestjes. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elton John keek dood in de ogen

Tijdens een lunch waar de twee popsterren aanwezig waren, verdween Michael "uit het niets" en werd later teruggevonden terwijl hij een spelletje speelde met een elfjarig jongetje. "Om welke reden dan ook, hij leek niet goed om te kunnen gaan met andere volwassenen", vertelt Elton. Michael had volgens Elton "een psychische aandoening, een gestoord persoon om bij te zijn." Michael overleed in 2009. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!