Beeld © ANP

Romy Monteiro geeft toe 'gelukkiger dan ooit' te zijn

12 oktober 2019 18:29

Romy Monteiro (26) glundert van geluk. De musicalster pakte haar glans tijdens het Televizier-gala en blikt op Instagram terug op één van haar beste jaren tot nu toe.

"Na een donkere periode begin dit jaar naar zonneschijn zien en voelen in alle kleine dingetjes"

Romy kan het bijna niet geloven hoe tevreden ze is met haar leven. "Ik sta me een partij gelukkig te zijn de laatste tijd!!!!", schrijft de musicalster op Instagram. En dat komt na een tijd van zwaar weer, vertelt ze. "Na een donkere periode begin dit jaar naar zonneschijn zien en voelen in alle kleine dingetjes." Dat heeft vooral te maken met een break-up. Inmiddels gaat het beter en schitterde ze onlangs nog tijdens de opening van het Televizier-gala. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy Monteiro laat zich kwetsbaar fotograferen

De reden voor Romy's geluk is duidelijk: haar nieuwe vriendje. "En dat komt mede door jou, lieve Jasper." De fotograaf is alles voor de musicalster en dat wil ze aan de wereld verkondigen. "Je staat altijd voor me klaar en aan mijn zij, vol liefde en schunnige grapjes", vertelt Romy bij een aantal kiekjes met haar grote liefde Jasper. "Wou ik even kwijt. Happy post! Want happy girl!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gecrashte Romy Monteiro: 'Een paar keer over de kop is niet niks'

Eén van de dingen die niet zo lekker gingen, was toen Romy meedeed met de racedagen. Hierbij maakte ze een ongelooflijke klap met haar auto. Je ziet hieronder hoe dat er allemaal aan toe ging. 

Romy Monteiro maakt smak tijdens racedagen

06:15

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!