Beeld © RTL / Temptation Island

Wow: Temptation-Megan herken je niet terug na cosmetische ingreep

13 oktober 2019 13:44

Het is alweer een tijdje geleden dat Megan (20) samen met haar (inmiddels ex-)vriend Kevin meedeed aan Temptation Island. Hun relatie wist het programma niet overleven, maar dat is niet het enige wat er sindsdien veranderd is... Op Instagram laat de brunette namelijk flink wat wenkbrauwen fronsen door haar nieuwe uiterlijk. "Ik herkende je niet", reageren haar volgers onder een van haar laatste posts. 

"Je tanden zien er zeker goed uit, maar je gezicht is zó anders..."

Eerder deze week liet de Temptation-ster al doorschemeren af te reizen naar Turkije, om daar onder het mes te gaan. Het doel van het tripje: een stel nieuwe tanden. Megan is helemaal in de wolken met haar nieuwe gebit en deelt dan ook trots het eindresultaat op haar Instagram. "Eindelijk mijn nieuwe tanden", plaatst ze uitgelaten bij een foto van zichzelf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Megan heeft 19 jaar oudere liefde

Haar nieuwe facings maken flink wat los. Veel volgers van de 20-jarige beschuldigen haar namelijk ervan dat ze meer heeft laten doen dan enkel een paar nieuwe tanden. "Ik herkende je niet meer", laat iemand achter. Een ander schrijft: "Je tanden zien er zeker goed uit, maar je gezicht is zó anders..." En zo gaat het nog wel even door.

Megan heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze niet vies is van een prikje hier en een filler daar. Zo liet de 20-jarige eerder al haar borsten en lippen onder handen nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh la la! Temptation-Megan geeft zich bloot

Megan nam in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin deel aan de beruchte relatietest. Het liep voor het stel niet goed af, want de West-Vlaamse bezweek voor de charmes van verleider Joshua.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island? Ook dit seizoen vertellen alle Temptation Island VIPS-deelnemers over hun avonturen onder de tropische zon. Dit jaar gaat Ferry Doedens langs bij de verleiders, verleidsters en koppels. Check hieronder de aflevering met Channah.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!