Beeld © RTL

Teleurgestelde Tooske geraakt door eliminatie DWTS

13 oktober 2019 22:27

Tooske Ragas (45) heeft op Instagram de kijkers van Dancing With The Stars bedankt voor hun steun tijdens en na de aflevering van zaterdagavond. De presentatrice is erg verdrietig om haar eliminatie, die ook voor veel ophef zorgde onder de kijkers.

“Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, doet mij echt heel veel”

Tooske en haar partner werden door het publiek weggestemd in de zesde aflevering van het RTL4-programma. Dat terwijl de jury het stel net had beloond met twee tienen. Het stel was overtuigd van een plek in de halve finale, maar Chantal Janzen maakte aan het einde van de aflevering bekend dat de kijkers haar het minste aantal stemmen had gegeven. Bibian Mentel en Anouk Hoogendijk waren daarentegen wel door.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Einduitslag Dancing With The Stars zorgt voor woedende reacties

Op Twitter werd vol ongeloof gereageerd. Veel mensen zeggen te stoppen met kijken of roepen anderen op om ook af te haken. Tooske is er in ieder geval van overtuigd dat ze wel zal overleven. "De afgelopen maanden heb ik met ziel en zaligheid getraind en gelachen met de beste en liefste Glenn Feddema, en wat had ik graag met hem in de finale gestaan. Dank jullie wel voor alle lieve berichtjes, doet mij echt heel veel."

Ook Jamie was het er niet mee eens:

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Staande ovatie voor Samantha Steenwijk in Dancing with the Stars

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!