Beeld © Getty Images

Miley Cyrus tongt met haar nieuwe lover op Instagram

14 oktober 2019 10:45

Liam wie? Het lijkt erop dat Miley Cyrus (26) haar ex-man Liam Hemsworth (29) alweer is vergeten. Na haar korte romance met Kaitlynn Carter (31) is ze nu gelukkig met Cody Simpson (22). Ze is zó verliefd, dat ze zelfs tongen op Instagram.

Cody Simpson deelde een video van een intiem bedmomentje op Instagram. Samen met Miley ligt hij te kroelen in bed. De twee kijken in de camera met een Joker-filter op hun gezicht en dan steekt Miley haar tong uit. Een romantische tongzoen is het niet echt te noemen, want het blijft bij een uitgestoken tong.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kristallen helpen Miley Cyrus er na operatie weer bovenop

Een paar weken geleden bevestigde Miley dat zij en Cody aan het daten zijn. Kort daarvoor werden ze al zoenend gespot in een o zo romantische supermarkt... De zangeres schreef op Instagram: "Ik weiger me terug te trekken en alleen thuis te daten want a. dat is niet leuk en b. extreem ongemakkelijk en het brengt me in een kwetsbare positie. Ik wil graag een activiteit doen tijdens een date en niet gevangen zitten in mijn eigen huis waar niets anders te doen is dan Netflix and chill."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miley Cyrus krijgt ziekenbezoek van nieuwe liefde Cody

De ex-vrouw van Liam Hemsworth vroeg ook meteen om privacy, omdat zij al die aandacht voor haar dates niet gewend is. "Dit date-gedoe is ook nieuw voor mij. Ik heb dit nooit eerder gedaan als een volwassen vrouw. Sinds mijn tienerjaren heb ik bijna altijd relaties gehad met uitzondering van een paar pauzes, waarin ik mij meestal te pletter werkte. Mensen ontmoeten of vertrouwen in mijn positie is al moeilijk genoeg."

Ondanks de vraag om privacy, schuiven ze hun liefde zelf niet over stoelen of banken. Zo verschijnen ze vaak bij elkaar op Instagram en delen dan intieme momenten. Cody schreef zelfs een erotisch gedicht over zijn meisje.

Slide Away

Afgelopen zomer scheidde Miley van Liam en dat terwijl het stel nog geen jaar getrouwd was. Ze droeg het nummer Slide Away aan hem op.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!