Beeld © Arnout Bracke

Dit Love Island-koppel weerstaat verleiding Temptation Island VIPS

14 oktober 2019 13:48

Hoewel het tweede seizoen van Love Island al lang en breed is begonnen, hebben de Islanders uit het eerste seizoen nog altijd een speciaal plekje in ons hart. En het kan zomaar zijn dat we tortelduifjes Kelly en Matthy binnenkort weer terug zien op de buis. Het stel heeft namelijk een aanbod gehad om mee te doen aan Temptation VIPS. Dat verklappen ze in een video van LINDA.meiden.

"Wij vinden het een programma waaraan je meedoet op het moment dat je relatie niet goed zit"

In een nieuwe aflevering van HIJ/ZIJ geven de Islanders antwoord op een paar pittige vragen. Denk aan vragen als wie er eerder te porren is voor een vluggertje en wie het meeste geld verdient. In de video onthult het verliefde stel ook dat ze zijn gevraagd als koppel voor de beruchte relatietest. "Wij hebben die vraag al gekregen en zijn al benaderd", onthult Kelly met een grote glimlach op haar gezicht. "We hebben er allebei voor gekozen om het niet te doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Thijs wil zo snel mogelijk terug voor Lisa

Kelly vervolgt: "Wij vinden het een programma waaraan je meedoet op het moment dat je relatie niet goed zit. Dus als je twijfels hebt aan elkaar en die test wel kan gebruiken." En dat is absoluut niet het geval bij de twee. "Het gaat gewoon supergoed nu en ik zou dat echt voor niks op het spel zetten”, is haar reactie dan ook. "Het past niet bij ons en wij willen het niet”, steunt haar vriendje Matthy haar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Love Island-Chey en Jarne doen mee aan datingshow

Toch nemen Kelly en Matthy binnenkort wel de proef op de som. De blondine moet haar lief namelijk een aantal maanden missen als ze gaat backpacken. Via Instagram liet ze eerder al weten het daar wel zwaar mee te hebben. "Mat drie maanden niet zien, is ook echt onmogelijk", vertelde ze over haar reis.

Nu Love Island weer van start is gegaan, is het ook weer tijd voor Love Check-up! In de eerste aflevering is afvaller Thijs te gast en hij doet een paar opmerkelijke uitspraken over zijn voormalige partner Lisa.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!