Beeld © Videoland

Temptation-Pommeline opent eigen tattooshop

15 oktober 2019 09:00

Pommeline Tillière (25) heeft het hoofdstuk Fabrizo achter zich gelaten. Hoewel de blondine na hun breuk nog een tijd werkte in de shop van haar ex-liefje, is het nu tijd voor iets nieuws. De Temptation-babe begint daarom haar eigen tattooshop: Inkspired. "Het pand heb ik al", laat ze trots weten aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

"Tot december werk ik nog bij Fabrizio, daarna begin ik mijn eigen zaak"

Op Instagram prijkt sinds dit weekend trots het logo van Pommelines shop in roze letters, maar met een rauw randje. Helaas moet de realityster nog even wachten voordat ze kunstwerken kan creëren. Het pand wordt namelijk eerst nog flink onder handen genomen. Het is de bedoeling dat Pom in 2020 haar eerste klanten kan ontvangen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG: Temptation-Pommeline doet opnieuw mee aan datingshow

"Tot december werk ik nog bij Fabrizio, daarna begin ik mijn eigen zaak. Het pand heb ik al gevonden, maar ik moet er nog in schilderen en dergelijke”, aldus de Temptation-ster.

Wie binnenkort een tatoeage door Pommeline wil laten zetten, kan terecht in het Oost-Vlaamse Erpe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo ontdekte Pommeline dat Fabrizio haar bedroog met Julia

Pommeline en Fabrizio leken op een roze wolk na de grande finale van Temptation Island VIPS. Maar eenmaal terug in België ging het helemaal mis. De verloving werd verbroken en de geruchtenmachine bleef lopen over de reden achter de breuk. Farbrizio deed zijn kant van het verhaal al bij Temptation Gossip en ook de blondine klapt uit de school.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!