Beeld © ANP

Beautygloss Mascha doorbreekt taboe met openhartig gesprek trio's

15 oktober 2019 11:46

De Nederlandse YouTuber Mascha Feoktistova (33) is op haar kanaal wel vaker openhartig over haar seksleven. In haar nieuwste video gooit ze alle schaamte overboord en bespreekt wederom een intiem onderwerp: trio's.

"Sorry mam, het is wat het is"

In het begin van de video geeft Mascha aan in de loop van de tijd ontzettend veel vragen te hebben gekregen over het onderwerp. "Het is denk ik geen geheim. Ik heb het wel vaker gezegd, dat wij weleens een trio hebben gehad. Een aantal keer en onze vrienden weten het ook." Volgens de 33-jarige is ze dan ook vaak de 'designated person' naar wie ze komen met vragen. En dat doet ze met liefde en plezier. En omdat ze de beroerdste niet is, helpt ze dan ook graag haar abonnees een handje op weg.

Vervolgens gaat de YouTube-ster dieper in op het onderwerp en verklapt ze inmiddels vijf keer genoten te hebben van een trio. Maar kleine side note: ze heeft het alleen gedaan met een andere vrouw in bed. Een andere man vindt ze een no-go. "Sorry mam, het is wat het is. Wij vinden dat heel leuk." Seks met een bekende is niet iets waar ze voorstander van is. Van de vijf keer heeft ze slechts één keer iets gedaan met een 'bekende', en dat was niet iemand met wie ze super close was. "Er ontstaat toch een relatie met degene, ook al was het maar een avond."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Internationale filmrol voor Mascha van Beautygloss

Het begon allemaal jaren terug, tijdens een vakantie. Het stel was lekker aan het feesten en raakte toen aan de praat met een single dame die graag 'lol wilde hebben'. Mascha vertelt: "Heel onschuldig waren we aan het dansen. Toen het feestje was afgelopen, liepen we met zijn drieën naar de kamer."

De make-upjunkie - volgens zichzelf heel bleu en onschuldig - was zich van geen kwaad bewust. Pas later in bed begon het te dagen dat de vrouw misschien wel meer wilde doen dan enkel 'drankjes op de kamer', iets waarvoor ze beleefd bedankte. "Daarvoor hadden we het er nog nooit over gehad", legt Mascha uit. "Dit was voor ons de trigger om erover na te denken."

Inmiddels heeft ze de nodige ervaring en gunt ze iedereen een trio. Volgens haar is dan ook niets zo intiem dan samen met je partner een derde persoon zoeken. Al snapt ze wel dat sommige mensen zo hun twijfels hebben. "Het is niet niets om je relatie open te stellen voor een derde persoon", beaamt ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Inkijkje in het leven van Mascha van Beautygloss

Hoewel de video inmiddels bijna 200k keer is bekeken en ze geprezen wordt om haar eerlijkheid, is niet iedereen even positief. Op Instagram geeft de brunette dan ook wat extra uitleg. "Meer dan ooit heb ik het gevoel dat je, zeker wat betreft je seksualiteit, open en eerlijk mag en kan zijn", schrijft ze. "De reacties erop waren verschillend. Van (gelukkig grotendeels) overweldigend positief tot kritisch en zwaar afkeurend. Alsof mijn voorkeur me als persoon gelijk slecht maakt."  

Maar het gaat verder dan alleen de comments. "Mijn mail stroomt vol met diverse lieve en inspirerende verhalen, berichtjes die mensen liever niet publiekelijk delen (...) Dit soort momenten zijn echt het hoogtepunt van wat ik doe."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!