Beeld © ANP

Gordon viert honderd dagen zonder drank en drugs

15 oktober 2019 16:10

Gordon (51) kan de kinderchampagne ontkurken. De entertainer is dinsdag precies honderd dagen clean en staat op Instagram stil bij die mijlpaal.

"Ik hield al jaren niet meer van mezelf"

"Jaaaaaa honderd dagen! En nu gewoon leven zoals het moet! Normaal en nuchter! Dankbaar en trots!!", jubelt Gordon. In een bijgevoegde video belooft Gordon zijn volgers dat hij over een halfjaar pas weer van zich laat horen als hij tegen die tijd de volgende mijlpaal heeft bereikt. "Ik ga niet elke week zitten zeiken: Oh, het is nu 110 dagen, 120 dagen. 100 dagen is een mijlpaal, die heb ik gehaald. Over een halfjaar ben ik weer van de partij en over een jaar ook."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trotse Gordon al drie maanden clean

In de video steekt goede vriendin Patty Brard (64) hem een hart onder de riem. “Dat vind ik zo knap en daar ben ik zo trots op. Dat ik je een dikke kus geef en je feliciteer", zegt ze terwijl ze Gordon een dikke pakkerd geeft. "En sorry zeg voor alle keren dat ik meedeed", grapt ze daarna.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon vreest ergste voor songfestival na Televizier-Ring Gala

Gordon nam ruim drie maanden geleden zijn intrek in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Hij wilde het roer helemaal omgooien en afrekenen met zijn alcohol- en drugsverslaving. "Wat heb ik veel geleerd hier", blikte Gordon in augustus vlak na terugkomst in Nederland terug op zijn verblijf in de kliniek. "Vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer. Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven."

Zie hieronder het fragment over Gordon die na een maand de verslavingskliniek mag verlaten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!