Beeld © Instagram: @mezdi

Temptation-Mezdi blikt terug op heftig ongeluk

15 oktober 2019 21:51

Het is vandaag precies een jaar geleden dat Mezdi, die zijn bekendheid te danken heeft aan de ultieme relatietest in Temptation Island, een ernstig motorongeluk heeft gehad. Op zijn Instagram blikt hij terug op deze aangrijpende gebeurtenis.

"Het leven gaat door"

“15-10-2018 16:26: Weinig gevoel maar veel pijn. Weinig emotie maar veel verdriet”, begint hij zijn bericht. Op de foto’s is te zien hoe Mezdi zwaar toegetakeld in het ziekenhuis ligt en er is zelfs een foto te zien van vlak na het ongeluk. “Vandaag een jaar verder. Mentaal ijzersterk, fysiek wat minder. Het leven gaat door. Zonder wrijving geen glans. Dankbaar”, schrijft hij verder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Mezdi is zijn hart verloren

Op de andere foto is onder meer te zien welke verwondingen de realityster eraan over heeft gehouden. Een gebroken neus, hersenkneuzing en een klaplong zijn enkele valt er te lezen. Ook zien we foto’s van zijn ingedeukte motor en een van de plek van het ongeluk.

Krijg je geen genoeg van Temptation Island VIPS? Kijk dan de aflevering van Temptation Gossip waarin Pommeline te gast was. Hierin doet ze een boekje open over haar relatie met Fabrizio, hoe hij haar bedroog met verleidster Julia én haar nieuwe liefde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

OMG: Temptation-Pommeline doet opnieuw mee aan datingshow

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!