Beeld © Getty Images

Zoon Woody Allen vraagt vriend op ludieke wijze ten huwelijk

16 oktober 2019 04:09

Ronan Farrow (31), de zoon van regisseur Woody Allen (83), heeft zich verloofd met zijn vriend. Dat deed hij op een bijzondere manier, meldt Page Six.

“Hij vond mijn aanzoek in het boek en zei tuurlijk wil ik met je trouwen”

De journalist, dankzij wiens artikelen over Harvey Weinstein in The New Yorker in 2017 vrouwen durfden te zeggen dat ze door de Hollywood-producer misbruikt waren, bracht onlangs een boek uit, Catch and Kill. In dit boek onthult hij de extreme tactieken die Weinstein toepaste om hem te weerhouden van publicaties over zijn seksuele wangedrag.  

De eerste versie van het, toen nog ongepubliceerde, boek liet Ronan aan zijn vriend lezen. Aan de binnenkant had hij een persoonlijke tekst geplaatst: "Trouwen? Op de maan of anders hier op aarde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Woody Allen ligt niet wakker van minder klussen in Hollywood

"Dat laatste verwees naar een grapje dat we onderling altijd maken over trouwen op de maan. Hij vond mijn aanzoek in het boek en zei tuurlijk wil ik met je trouwen”, aldus Ronan, die zijn relatie meestal vrij privé houdt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Woody Allen geschokt door uitspraken Scarlett Johansson

De 31-jarige en de 37-jarige Jon Lovett ontmoetten elkaar in 2011, vlak nadat Jon gestopt was als tekstschrijver voor de toenmalige president Barack Obama.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!