Beeld © Getty Images

Timor Steffens wil niets liever dan een eigen gezin stichten

16 oktober 2019 11:53

Hoewel Timor Steffens (31) zijn liefde voor vriendinnetje Zoey Ivory (26) niet van de daken schreeuwt, lijkt het steeds serieuzer te worden tussen de twee. Aan Grazia vertelt de danser zelfs dat hij samen met haar een familie wil stichten.

"Dat je gewoon iets gemaakt hebt samen. Magisch"

Hoewel hij niet heel veel kwijt wil over zijn liefdesleven - privé is privé, laat hij zich wel uit over het feit dat hij héél erg happy is. Als het blad aan hem vraagt waar hij nog van droomt na zijn succesvolle carrière, hoeft hij dan ook niet lang na te denken. Zijn doel in het leven? Een mooi gezin stichten. Hij denkt dan ook vaak na over zijn toekomst, waarin hij graag wil trouwen. "Trouwen heeft zeker iets moois om elkaar officieel de liefde te verklaren", aldus het DDD-jurylid. Maar wat hij nóg romantischer vindt, is samen een kind hebben. "Dat je gewoon iets gemaakt hebt samen. Magisch."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Timor Steffens op vakantie met vermeende liefje Zoey Ivory?

Hoewel hij al vanaf zijn negentiende roept vader te willen worden, heeft lange tijd zijn carrière op de eerste plaats gestaan. Nu hij 31 is en ziet hoe leuk het is met zijn nichtjes en neefjes, is hij klaar voor de volgende stap. "Ik weet niet hoe ik dat zou doen met mijn levensstijl. Maar als je me vraagt wat mijn doel is in het leven, dan is dat zeker een mooi gezinnetje.” Dat is volgens hem ook de basis in het leven. "Dat houdt me ook grounded met het werk wat ik doe."

Het hele interview check je in Grazia.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wow! Timor Steffens is 10 kilo afgevallen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!