Beeld © ANP

Oeps! Sander Lantinga bezorgt dochter Linda de Mol blauw oog

16 oktober 2019 12:02

Sander Lantinga (43) heeft afgelopen maandag voor een onvergetelijke avond gezorgd met zijn striptease voor For One Night Only, waarin acht bekende mannen uit de kleren gaan om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. De avond liep zelfs zó uit de hand, dat de dochter van Linda de Mol nu een blauw oog heeft! Wat is daar toch gebeurd..?

"Wel jammer dat mijn dochter nu een blauw oog heeft"

Na maanden trainen was het maandagavond zover: Sander ging, samen met Simon Keizer, Thijs Römer, Viggo Waas, Jasper Demollin, Peter Faber, Kenzo Alvares en Jan Versteegh, uit de kleren om aandacht te vragen voor teelbal- en prostaatkanker. Sander gooide zich enthousiast in zijn performance, maar misschien iets té enthousiast...

Toen hij zijn riem namelijk afdeed raakte de 538-dj de dochter van Linda de Mol. Dat vertelde hij dinsdag in De Coen en Sander Show. "Op een gegeven moment sta je met je blouse te zwaaien en mijn collega-mannen gooiden die schalks het publiek in", legt hij uit. "Ik dacht: ‘Oja, dat moet ik ook doen’, maar ik had hem al uit mijn handen laten wapperen. Daarna moesten we heel sensueel onze riem afdoen. Dus ik dacht: ‘Laat ik die riem het publiek in gooien’." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoera! Dochtertje voor radio-dj Sander Lantinga

Alleen dat ging niet helemaal goed verklapt hij met enige gêne. Als hij na zijn optreden Linda de Mol tegenkomt doet ze een opvallende uitspraak: "Wel jammer dat mijn dochter nu een blauw oog heeft." Want wat blijkt: is de gesp van de riem op het oog van Noa de Mol gekomen!" Ai...

Later in de uitzending besluit Sander toch nog maar eens zijn excuses aan te bieden en gelukkig kan Linda er wel om lachen. "Het was het stomste ongelukje aller tijden", grapt ze. "Het blauwe oog was vanochtend nog erger, maar we nemen het op de koop toe", gaat ze verder. Dochter Noa had volgens Linda wel nog even een klein probleempje: want hoe moet ze in hemelsnaam uitleggen hoe ze aan het blauwe oog is gekomen? "Het is zo extreem, dat ik denk dat je het wel gelooft", aldus de tv-koningin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ook Jan Versteegh verschijnt poedelnaakt op televisie

Jan Versteegh gaf afgelopen week alvast een klein voorproefje:

Jan Versteegh laat alvast zien hoe hij uit de kleren gaat

00:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!