Beeld © Videoland/RTL

Temptation-Quentin openhartig over baby met Channah

16 oktober 2019 18:23

Van Temptation Island naar een verschoontafel gaan moet een behoorlijke aparte wending zijn geweest voor Quentin en Channah. De reality-dame beviel een kleine twee weken geleden van hun eerste kindje samen en de spierbundel vertelt nu hoe het is om papa te zijn.

"Ik had het zwaarder verwacht, het gaat me goed af"

Het Temptation Island VIPS-drama heeft een bijzondere indruk achtergelaten op de kijkers, maar nu Channah eenmaal is bevallen wil iedereen weten hoe het met de kleine gaat. Zowel de krullenbol als haar vriend Quentin zijn nogal geheimzinnig over hun baby, maar de spierbundel doet wel uit de doeken hoe hij het vaderschap ervaart. "Het valt mee hoe zwaar het is", vertelt hij openhartig in zijn nieuwe vlog. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Mezdi blikt terug op heftig ongeluk

"Voordat de baby kwam was ik erg zenuwachtig en dacht ik dat ik verder niets meer kon gaan doen in mijn leven", legt Quentin uit aan zijn trouwe YouTube-kijkers. "Maar het enige wat de baby tot nu toe doet is eten en slapen. Ik had het zwaarder verwacht, het gaat me goed af." De baby boy is nog niet op Instagram getoond en ook over de naam willen hij en Channah nog niets kwijt. Het enige wat ze wel willen vertellen is dat het begint met een T. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Pommeline opent eigen tattooshop

Het was een onstuimige weg naar de bevalling. Quentin en Channah gingen hun Temptation-avontuur aan met de kennis dat er een kleine aan zat te komen. Het ging mis op het eiland en de twee zetten een punt achter hun relatie. De krullenbol deed haar emotionele verhaal in Temptation Gossip. Bekijk hieronder de video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!