Beeld © ANP

Giel Beelen bestolen tijdens Amsterdam Dance Event

17 oktober 2019 09:18

Geen goed begin van het Amsterdam Dance Event (ADE) voor Giel Beelen (42). Vannacht is namelijk zijn camera gestolen, zo meldt de radio-dj op Twitter.

"Wil diegene die vannacht om 01:10 op de Rozengracht m’n laptop in tas meegenomen heeft misschien het kaartje uit de camera teruggeven?"

Bij de post deelt Giel een foto van zijn autoruit die is ingeslagen. De buit van de avond? Zijn camera, waarop volgens de dj 'heel leuke opnames' opstaan van zijn podcast met Secret Cinema en Joris Voorn. Hij schakelt dan ook de hulp van het platform in om meer 42e weten te komen over de dader. "Wil diegene die vannacht om 01:10 op de Rozengracht m’n laptop in tas meegenomen heeft misschien het kaartje uit de camera teruggeven?", smeekt hij in zijn bericht waarna hij afsluit met de hashtag 'Amsterdam Dief Event'.

"Ik was nog geen tien minuten binnen toen ik via mijn telefoon een melding kreeg dat er iets met mijn auto aan de hand was. Ik zag de alarmlichten knipperen en op het eerste gezicht verder niks. Daarna zag ik dat er een raampje was ingetikt…", zei hij ook vanmorgen nog tijdens zijn ochtendshow.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Giel Beelen weer gelukkig in zijn eentje

Niet iedereen heeft evenveel begrip voor de situatie. "Niet slim om spullen in je auto achter te laten", reageert iemand. Ook een ander volger vindt het achterlaten van je camera in de auto wel erg dom. "Wat een open deur...", valt er te lezen.

De 42-jarige dj van Veronica spreekt in zijn podcast de grootste en bekendste dj's van de wereld. In de eerste aflevering is Armin van Buuren te gast waar hij openhartig praat over de problemen die veel grote namen in de dancescene met hun mentale gezondheid hebben. Daarna zijn onder meer Don Diablo, Ferry Corsten, Fedde le Grand, Chuckie, DJ Tiësto en Laidback Luke te gast.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Giel Beelen schaamt zich voor songfestivalblunder

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!