Beeld © ANP

William Rutten staat vriend Marco Borsato bij in moeilijke tijd

17 oktober 2019 11:15

RTL Boulevard-deskundige William Rutten neemt het op zijn Instagram op voor goede vriend Marco Borsato (52), nadat bekend is geworden dat hij tien jaar geleden het bed zou hebben gedeeld met Iris Hond. "Het belang van een blaadje verkopen en de headline zijn in een shownieuwtje is blijkbaar meer waard dan opnieuw een gezin ontwrichten die alles al lang achter zich heeft gelaten", raast hij.

"Ben ik nou de enige die dit echt walgelijk vind?"

Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten, is een bekende uitdrukking, maar volgens William gaat dat in dit geval niet op voor Marco en zijn gezin. Hij is dan ook furieus dat De Telegraaf heeft lopen stoken in het privéleven van de zanger. "Als nieuws tien jaar oud is en een gezin een flinke storm overleefd heeft en de koers van de liefde weer gevonden heeft? Dan is het 'nieuws' brengen niets meer dan proberen te stoken in een goed huwelijk, iets proberen kapot te gooien dat gelijmd is", spuugt hij zijn gal op Instagram. Walgelijk noemt hij het zelfs.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Marco Borsato bevestigt slippertje met Iris Hond

Kim Kötter is het helemaal met hem eens. "Same here!", reageert ze onder de post van de fotograaf. Ook Tatjana Simic stemt ermee in. Een andere volger laat achter: “Ieder huisje heeft z’n kruisje, maar als je bekend bent, lijkt het wel of het ‘stoer’ is om zoiets te kunnen plaatsen... en dan maakt het niet uit of het al tien jaar geleden is!” "Mind your own business!” schrijft weer een ander onder de post.

De affaire tussen de pianiste en Marco zou tien jaar geleden zijn begonnen, ten tijde van het faillissement van Marco's managementbedrijf TEG. "Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken", schreef Marco nadat het nieuws bekend werd op zijn Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

William Rutten maakt weergaloze foto's van concert Pink

Een tijdje terug spraken we Marco nog over zijn samenwerking met rapper Snelle voor het nummer Lippenstift, dat gaat over vreemdgaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!