Beeld © ANP

Heftig: Hanny Veerkamp opgenomen in het ziekenhuis

17 oktober 2019 18:28

Hanny Veerkamp (72) is opgenomen in het ziekenhuis, meldt haar man Ton (71) op zijn Facebook-pagina. Dit heftige bericht komt nadat deze zomer bekend werd dat er huidkanker was ontdekt bij de realityster.

"Had het benauwd en pijn in haar arm"

"Hanny nu met de ambulance op weg naar de VU", meldt Ton aan zijn Facebook-vrienden. "Had het benauwd en pijn in haar arm. Lekker, die pijn-poli." Uiteraard wenst iedereen haar veel sterkte, waaronder ook Viola Holt. "Komt goed joh!", schrijft ze. "Wel even schrikken, maar is sterk, he. Beterschap!" Wat er precies aan de hand is met Hanny is dus onduidelijk, maar de realityster is al enige tijd niet lekker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook bij Ton Veerkamp huidkanker ontdekt

Afgelopen zomer werd er namelijk huidkanker geconstateerd bij Hanny. Maar dat is niet de eerste keer dat haar gezondheid niet best was. De realityster werd in 2014 al tweemaal geopereerd aan haar darmen, in 2016 brak ze twee rugwervels en twee maanden daarna werd ze getroffen door een TIA. Daarbovenop kreeg ze datzelfde jaar nog een longontsteking. Het is nog maar de vraag wat er dit keer met Hanny aan de hand is. Het is afwachten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!