Beeld © Rob Hoekstra

'Ik Vertrek-scheetjes treden in voetsporen Chateau Meiland'

17 oktober 2019 18:35

Na het intense succes van Martien Meiland en zijn familie in Chateau Meiland, is het nu de beurt aan de 'scheetjes' die ook meededen aan Ik Vertrek. Hans en Karin krijgen ook een real-life soap, meldt Veronica Inside.

"Ik kan er nog niet veel over zeggen"

Hans en Karin, beter bekend als gezin 'De Scheetjes', gaan hun avonturen opnieuw vastleggen voor de camera's. Dat meldt Veronica Inside. Wilfred Genee wist bij Hans wat meer informatie te krijgen. Wanneer hij de golfbaan-eigenaar feliciteert met de show, laat hij al wat los. "Ik weet niet goed wat ik moet zeggen", aldus Hans. "Ik kan er nog niet veel over zeggen." Hiermee lijkt hij duidelijk te maken dat er inderdaad een programma aankomt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maak je huis net zo gezellig als Chateau Meiland

Ook wanneer er door wordt gevraagd naar wat er precies op de planning staat, wordt het pijnlijk duidelijk dat Hans een contract heeft getekend waarin staat dat hij niets mag zeggen. "Inderdaad", meldt Hans. Het blijft ook onduidelijk wanneer het op tv te zien zal zijn, aangezien hij nog niets mag zeggen erover. NPO1 zou een mooie zender zijn, aldus Hans. AvroTros heeft ook een voorkeur, meldt hij. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!