Beeld © Instagram @donnyroelvink

Donny Roelvink vertelt over zijn nieuwe vriendin

17 oktober 2019 21:02

Hartendief Donny Roelvink (21) heeft weer zijn geluk gevonden in de liefde, dit keer met Janice Blok. De twee maakten het al snel op Instagram duidelijk dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar waren. Bovendien speelde Janice de love interest van de zanger in zijn nieuwe clip. Nu doet Donny een boekje open over hun relatie.

"Een romantische clip"

De liefde tussen Donny en Janice hangt al een tijdje in de lucht. De twee waren samen te zien in de videoclip voor Jij bent anders van de zanger én op zijn Instagram-pagina. Maar een echte bevestiging bleef uit. Inmiddels is Donny een stuk opener over zijn liefde voor zijn nieuwe vriendin. Over zijn single vertelt hij dat hij "daar een clip bij" wilde maken. "Een romantische clip", vertelt hij aan Iris Enthoven. "En als je dan iemand spreekt waar je het leuk mee hebt, is het wel toepasselijk dat je vraagt: 'Zou jij in mijn clip willen spelen?'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink schaatst vader Dries achterna in Dancing On Ice

En de rest is geschiedenis! Janice schitterde in Jij bent anders van haar lief. Hoewel ze helemaal hoteldebotel lijken, was Donny eerst helemaal zot op Amijé van der Laan. Echter strandde hun relatie aan het begin van dit jaar. De 21-jarige heeft dus snel alweer een nieuwe partner gevonden, eentje die ook een leuk moppie kan zingen. Janice deed zelf namelijk mee aan X Factor met de meidengroep Sway. 

Broer Dave heeft ook een relatie. Zijn Julia vertelde openhartig aan Mattie Valk waarom ze eerst kinderen wilde met haar vriend voordat ze het huwelijksbootje instapten. Je ziet het hieronder!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!