Beeld © Getty Images

Jennifer Aniston voorheen anoniem op Instagram

18 oktober 2019 02:25

Sinds Jennifer Aniston (50) zich heeft aangemeld bij Instagram, stromen de volgers binnen. De actrice wist binnen twee dagen maar liefst 12,9 miljoen volgers aan zich te binden, maar bekende in een interview met Jimmy Kimmel dat ze niet helemaal nieuw is bij het sociale medium. De actrice had een poosje een zogenaamd 'stalker-account', waardoor ze dingen kon bekijken zonder zelf iets te posten.

“Ik heb inderdaad een tijdje zo'n soort nep-profiel gehad“

"Ja, ik heb inderdaad een tijdje zo'n soort nep-profiel gehad, om de sociale media te leren begrijpen voordat ik mezelf eraan overgaf. En op een gegeven moment dacht ik: nou huppekee, ik doe het gewoon," aldus de Friends-ster, die toegaf nog wel wat moeite te hebben met hele gebeuren.

"Dan krijg ik een alert op mijn telefoon, waarvan ik dan denk dat het een appje is. Maar dan blijkt het gewoon een melding te zijn van iemand die een hartje bij een foto zet."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Jennifer Aniston reageert op hilarische wijze op Instagramrecord

Jennifer brak met haar toetreding tot Instagram het Guiness World Record door een miljoen volgers te scoren binnen de snelste tijd. Ze 'versloeg' hiermee prins Harry en zijn vrouw Meghan, die daarvoor het record in handen hadden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jennifer Aniston is populairder dan ooit door Instagram

Het gaat beter dan ooit met de carrière van Jennifer en nu werd er afgelopen week ook bekend gemaakt dat er een tweede deel van hun Netflix-hit Murder Mystery komt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!