Beeld © ANP

'Lori Loughlin steekt Felicity Huffman hart onder de riem’

18 oktober 2019 04:07

Nu Felicity Huffman (56) begonnen is aan haar gevangenisstraf, zou collega-actrice Lori Loughlin (55) haar benaderd hebben om te onderzoeken hoe het haar vergaat binnen de vier muren van haar cel. Dit meldt People.

“Ook al waren ze voorheen geen vriendinnen, Lori weet dat ze wel in hetzelfde schuitje zitten”

"Lori wilde Felicity een hart onder de riem steken en weten hoe het met haar gaat. Ook al waren ze voorheen geen vriendinnen, Lori weet dat ze wel in hetzelfde schuitje zitten nu. Zodra Felicity vrijkomt wil Lori alles van haar horen, om zich eventueel voor te bereiden om iets dat nog gaat komen voor haar," aldus een bron.

"Uiteraard hoopt ze dat Felicity haar tijd achter tralies goed doorstaat, maar zelf meent ze nog steeds onschuldig te zijn als het aankomt op het studiefraudeschandaal. Lori verwacht dan ook dat zij en haar man worden vrijgesproken en niet de cel in hoeven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Lori Loughlin steekt middelvingers op naar media

Lori Loughlin en haar man Mossimo Gianulli zouden een grote som geld betaald hebben aan een tussenpersoon om hun dochters Olivia Jade en Isabel Rose op de door hen gewenste universiteit in Californië te krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

‘Gevangenisstraf Felicity Huffman ingekort’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!