Beeld © ANP

André Hazes spreekt zijn grootste angst uit

18 oktober 2019 07:19

André Hazes’ (25) grootste angst is het kwijtraken van zijn band. De zanger is zelfs zo gehecht aan zijn vaste muzikanten dat hij hen geregeld smeekt hem niet te verlaten. "Als ik mijn band ooit kwijtraak, ga ik kapot", zegt André tegen BuzzE.

"Als ik mijn band ooit kwijtraak, ga ik kapot"

"Na afloop van een concert drinken we vaak nog een biertje. Dan smeek ik ze: laat me niet in de steek, ik haal mijn plezier echt uit jullie", doet André uit de doeken.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Fluffy gezinsuitbreiding voor André Hazes en Monique

De zanger staat aan de vooravond van zijn jaarlijkse Ahoy-concerten, de "belangrijkste dagen van het jaar". Dit jaar zijn het er drie, op vrijdag, zaterdag en zondag. Zenuwen zijn er zeker, geeft André toe. "Maar wat mij geruststelt is de goede band die ik heb met de mensen die achter me staan. We hoeven elkaar alleen maar aan te kijken of één vingerbeweging te maken en ze snappen precies wat ik bedoel."

Vooral het afgelopen jaar groeiden André en zijn band "enorm" naar elkaar toe. "We hebben zoveel met elkaar gespeeld en hebben ook buitenlandtrips achter de rug. We kennen elkaar nu door en door. Dit zijn vrienden waar ik mee mag spelen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Kans gemist? André Hazes ook in 2020 weer in Ahoy

André en zijn muzikanten hebben dan ook "honderd procent zeker een band voor het leven". "Het zijn vrienden, ook in het dagelijks leven. Het is bijna te mooi om waar te zijn. Het zijn allemaal frisse, jonge mensen en we hebben dezelfde visie, het klikt gewoon." Dat het goed klikt, komt volgens André mede doordat zijn band zo divers is. "Iedereen is zo anders, en dat is maar goed ook. Twaalf keer André Hazes in je band is twee weken leuk, maar dan is het klaar. We maken elkaar gek én we houden elkaar nuchter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes gewond op liefdesvakantie

Het zijn drukke tijden geweest voor de zanger. In RTL Boulevard beloofde hij het rustiger aan te gaan doen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!