Beeld © Getty Images

Lady Gaga maakt gigasmak op podium door fan

18 oktober 2019 15:48

Vergeet de bitterballen en vlammetjes, want met deze showbizznieuwtjes vlam jij lekker zelf op de vrijmibo. Biertje erbij en delen maar, die Boulevard bites.

1. Lady Gaga maakt enorme smak op het podium

Lady Gaga (33) maakte een enorme smak tijdens haar show Enigma. De zangeres speelde grote hits als Poker Face, Bad Romance en Just Dance, maar bleef bont en blauw achter na het optreden. Tijdens de show vroeg ze een fan het podium op en sprong ze enthousiast in zijn armen. Helaas liep dit af met een gigantische smak náást het podium, zoals te zien is in het filmpje hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga schittert in shirt van de Wibra

2. Cocaïne is de partydrug tijdens Friends-reünie

Door Jennifer Aniston (50) sloeg het internet deze week op hol. De actrice maakte haar entree op Instagram en menig Friends-hart sloeg een slag over. Rachel Green had namelijk een reünie georganiseerd met haar maatjes Monica, Phoebe, Ross, Joey en Chandler en legde alles vast voor het social media platform. Een oplettend oog is wel van belang, fans viel het namelijk gelijk op dat het wel héél gezellig was. Zo ligt er een telefoon op tafel waarvan men zegt dat er lijntjes cocaïne op zitten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston reageert op hilarische wijze op Instagramrecord

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston is populairder dan ooit door Instagram

3. Instagram verdienstelijker dan professioneel voetbal

Social media is een goede bijverdienste voor de sterren. En Cristiano Ronaldo (34) gaat aan kop met de zakcentjes. De voetballer verdient namelijk meer aan Instagram dan aan zijn professionele voetbalcarrière bij Juventus. Cristiano vangt 884 duizend euro per gepubliceerde foto op het platform. Op jaarbasis zou dat neerkomen op een slordige 43 miljoen euro. Andere Instagram-grootheden: Lionel Messi (558 duizend per post), Kendall Jenner (554 duizend per post), Selena Gomez (803 duizend per post), Kylie Jenner (1,51 miljoen per post) en David Beckham (324 duizend per post). 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!