Beeld © ANP

Hailey Bieber denkt dat ze heilig wordt verklaard

18 oktober 2019 21:20

Hailey Bieber (22) gaat Halloween dit jaar op een wel erg speciale manier vieren. Het model verklaart op Instagram namelijk dat ze al het snoep wat ze krijgt op de feestavond int in de naam van God, om zo religieuze heiligen te eren.

"Ik ben niet bang voor de wereld. Ik ben niet bang voor de duivel of demonen"

"Ik ben een christen, dus ik herdefinieer alles in de naam van mijn geloof. Het heidense feest van winterzonnewende? Dat is voor ons nu de verjaardag van Jezus. Heidense lentefeesten? Dat is nu Pasen. Het heidense Keltische feest waarbij je je verkleedt om boze geesten weg te jagen? Dat is nu Allerheiligen," laat Bieber weten op haar Instagram. "We vieren de glorieuze kerk met het bloed van Jezus! Snoep alsjeblieft!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hailey Bieber toont trouwjurk voor het eerst op Instagram

"Ik ben niet bang voor de wereld. Ik ben niet bang voor de duivel of demonen. Ze zijn bang voor mij. Halloween is nu mijn feestdag, en ik in al het snoep voor de glorie van God en om het leven van alle heiligen te vieren." Wel zal de vrouw van Justin Bieber zich in een leuk kostuumpje hijsen. Ook verklaart ze dat ze zichzelf ook wel een heilige ziet worden in de toekomst. Bieber is opgevoed als overtuigd christen en gaat wekelijks naar de Hillsong-kerkdiensten met haar echtgenoot.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!