Beeld © Instagram @rodanyakelsey

Stop de persen: zijn Temptation-Rodanya en Morgan weer samen?

20 oktober 2019 14:27

Alles wijst erop dat Temptation-sterren Rodanya en Morgan elkaar weer gevonden hebben. Op Instagram is te zien hoe de twee elkaar innig omhelzen tijdens Rodanya haar babyshower.

"Rodanya ik wil even zeggen dat ik supertrots op je ben"

Afgelopen weekend werd de aanstaande mama verrast met een feestelijke babyshower en drie keer raden wie er ook uitgenodigd was: Morgan. Hoewel Rodanya eerder verkondigde geen contact meer te hebben met haar ex, doen de foto's nu vermoeden dat er meer tussen hen speelt...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verleider-Danicio reageert op zwangerschap Rodanya

In één van de gedeelde video's is ook te zien hoe Morgan - met een arm om haar heen - de gasten bedankt en Rodanya in het zonnetje zet. "Dank je wel dat jullie allemaal zijn gekomen. Dat waarderen we heel erg", begint hij. "Rodanya ik wil even zeggen dat ik supertrots op je ben, hoe jij ermee omgaat. We hebben heel veel meegemaakt..."

De realityster maakte deze zomer via een post op Instagram bekend zwanger te zijn. Lang wilde ze niet vertellen wie de vader is, maar na enkele video’s op haar YouTube-kanaal klapte ze toch uit de school. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rodanya onthult het geslacht van haar kindje

Rodanya en Morgan deden afgelopen seizoen mee als koppel aan Temptation Island. Hoewel het even leek dat de twee ongeschonden het programma doorgekomen waren, bleek in de laatste aflevering dat Rodanya niet helemaal eerlijk was geweest en bij thuiskomst het bed had gedeeld met verleiders Danicio.

'Rodanya zet zichzelf voor schut door vreemdgaan'

10:27

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!