Beeld © ANP

Trotse Monique Westenberg laat haar hart spreken

20 oktober 2019 15:20

Monique Westenberg (41) knapt bijna uit elkaar van trots. Na maanden van voorbereiden, plannen en hard werken, staat haar lief André Hazes dit weekend maar liefst drie keer in een uitverkocht Ahoy. Niet niks voor een 25-jarige, en dat mag volgens haar best wel even gezegd worden.

"Zelfvertrouwen is dat podium pakken en weten dat je jezelf niet hoeft te vergelijken met een ander"

Monique spreekt André op Instagram toe met lieve woorden en zet de zanger eens flink in het zonnetje. André trapte zijn reeks afgelopen vrijdag af en volgens Monique spatte het zelfvertrouwen ervan af. 

"Zelfvertrouwen is niet het podium op gaan en denken dat je beter bent dan een ander. Zelfvertrouwen is dat podium pakken en weten dat je jezelf niet hoeft te vergelijken met een ander", schreef ze liefdevol na het eerste optreden van Dré.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

André Hazes gaat het een stukje rustiger aandoen

Ook gisteravond was ze natuurlijk weer van de partij, dit keer samen met oma en haar vader. "Zo genoten gisteravond met deze mensen waar ik van hou", plaats ze vandaag dankbaar bij een aantal kiekjes van de bijzondere avond.

"De trots die op papa’s gezicht staat als hij naar zijn schoonzoon kijkt, maar kijk ook in de ogen van de andere vader... die kijkt naar een zaal vol mensen, mensen die daar voor één persoon zijn gekomen. Zijn ZOON!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes was bang om zijn vader te haten

Vanavond vindt alweer het laatste concert plaats, wij spraken de Leef-zanger afgelopen vrijdag na zijn eerste optreden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!