Beeld © ANP

Felicity Huffman vastgelegd op de gevoelige plaat

20 oktober 2019 18:08

Verschillende Amerikaanse media hebben foto's gepubliceerd van Felicity Huffman (56) in de gevangenis. De Desperate Housewives-ster is veroordeeld omdat ze 15.000 dollar aan een zwendelaar heeft betaald om haar dochter extra tijd te geven bij een toelatingsexamen voor de universiteit. Daarvoor moet ze dertien dagen 'zitten'.

De actrice draagt een groene overall met daarop haar gevangenisnummer: 77806-112. Dat is te zien op de foto's en op een filmpje, die zijn gemaakt toen haar man, acteur William H. Macy, en dochter op bezoek kwamen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Felicity Huffman begint aan gevangenisstraf

Naast de celstraf moest de voor een Oscar genomineerde actrice een boete van 30.000 dollar (27.000 euro) betalen en krijgt ze een taakstraf van 250 uur. Zij heeft haar excuses aangeboden voor haar rol in de universiteitsfraude. In totaal zijn in de zaak ruim vijftig mensen opgepakt, onder wie Full House-actrice Lori Loughlin. Zij moet naar verwachting begin 2020 voorkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Lori Loughlin steekt Felicity Huffman hart onder de riem’

Felicity zit haar straf uit in een federale gevangenis in Dublin, Californië. In het complex zitten 1230 andere vrouwelijke gevangenen. De actrice hoeft er maar relatief kort te verblijven: waar zij slechts dertien dagen vastzit, heeft de gemiddelde gevangene in het complex vijf jaar celstraf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Gevangenisstraf Felicity Huffman ingekort’

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!