Beeld © Men's Health / Stef Nagel

Ferry Doedens: 'Ik ben minder ijdel dan vroeger'

21 oktober 2019 17:54

Ferry Doedens (29) werd bekend als Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. De mensen thuis kennen Ferry van zijn kunsten als acteur, zanger en danser, maar hij is ook een fervent sporter. Zo brengt hij flink wat uren in de sportschool door. In Men's Health vertelt hij over wat sport voor hem betekent.

"Na mijn deelname aan Expeditie Robinson ben ik er een stuk minder om gaan geven"

Op de foto's in het blad zien we Ferry's gespierde lichaam. "Toen ik hoorde dat ik dit ging doen, heb ik de alcohol wel laten staan. Wat betreft voeding ben ik een stuk strikter geweest, maar ik heb mezelf niet uitgehongerd en at zo nu en dan nog steeds iets lekkers als ik daar zin in had. Daarnaast ben ik elke dag naar de sportschool geweest, soms twee keer", aldus Ferry.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ferry Doedens vecht nog elke dag voor GTST

Toch vindt Ferry dat hij minder ijdel is dan dat hij vroeger was. "Na mijn deelname aan Expeditie Robinson ben ik er een stuk minder om gaan geven. Toen zag ik er niet uit en stonk ik een uur in de wind. Ik vind het nog steeds belangrijk om er goed uit te zien, maar ga ook gerust met witte sportsokken in slippers naar mijn werk. Het is gedeeltelijk een kwestie van volwassen worden, denk ik. Voor speciale gelegenheden of programma’s heb ik iemand die een mooie outfit voor me regelt, maar in het dagelijks leven draag ik het liefst een spijkerbroek en een basic shirt. Gewoon verzorgd, niet helemaal afgestijld.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!