Beeld © ANP

Ellie Goulding : 'Ik ben nog niet bezig met kinderen'

21 oktober 2019 19:28

Ellie Goulding stapte afgelopen zomer in het huwelijksbootje en wordt sindsdien overspoeld met de vraag wanneer haar eerste kind komt. Via Instagram heeft de 32-jarige zangeres laten weten nog helemaal geen plannen te hebben om een gezinnetje te stichten.

"Zoals je je kunt voorstellen, heb ik deze vraag al heel vaak gekregen"

"Nou, nee", antwoordde de Love Me Like You Do-zangeres op de vraag van een fan of ze van plan is zwanger te worden. "Zoals je je kunt voorstellen, heb ik deze vraag al heel vaak gekregen. Ik haat het om het gevoel te krijgen dat ik enkel om die reden op aarde ben", gaat Ellie verder. "Technisch gezien ben ik wel om die reden op aarde, maar ik zie de dingen anders in de hedendaagse maatschappij."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Hollywood loopt massaal uit voor bruiloft Ellie Goulding

Ellie trouwde in augustus met de 27-jarige kunsthandelaar Caspar Jopling. De huwelijksvoltrekking in de kathedraal van York werd door veel sterren bijgewoond, zo waren onder anderen Katy Perry en Orlando Bloom en zanger James Blunt getuige van het huwelijk. Ook de prinsessen Beatrice en Eugenie en hun moeder Sarah Ferguson waren aanwezig. Jack Brooksbank, de man van Eugenie, was een van de bruidsjonkers.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!