Roger en Laura Beeld © RTL

Temptation-Roger reageert op foto's toegetakelde Laura

22 oktober 2019 11:02

Laura Moenaert kreeg tijdens en na haar deelname, behoorlijk wat kritiek kreeg op haar optreden in Temptation Island. Dat ging zelfs zo ver dat de blondine op straat werd mishandeld door fans van de show. Inmiddels heeft ze zelf de foto's gedeeld van haar verwondingen én heeft haar ex-vriend Roger Bonsu zijn steun betuigd op Instagram.

"Man, wat heb jij een weg afgelegd"

De enorm heftige foto's van hoe Laura was toegetakeld, maakten veel los bij haar volgers. Roger was een groot steun en toeverlaat voor de blondine en ook hij doet nu zijn verhaal op Instagram. "Ik heb dit natuurlijk allemaal van dichtbij zien gebeuren destijds", begint de Temptation Island-deelnemer zijn bericht. "Vrijdag heb je jouw toestand van maanden geleden geopenbaard. Er zijn heel veel reactie geweest, heel veel medeleven, heel veel meningen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah onthult naam van zoontje

Roger heeft heel erg te doen met zijn ex-vriendin. "Maar nu zijn we maanden later en ik ben als ex enorm trots op jouw vooruitgang!", gaat hij verder. "Man, wat heb jij een weg afgelegd. Je bent niet echt iemand die veel lawaai maakt of op de voorgrond wilt zijn of dingen gaat doen om meer in het daglicht te staan. En dat vind ik, en denk heel veel mensen, echt mooi aan jou. Alleen vind ik dat veel mensen mogen weten dat jij echt wel een sterk persoon bent... Sterker dan de meeste zouden denken mentaal/fysiek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah onthult naam van zoontje

Daar laat hij het niet bij. "Mensen vinden het altijd raar als exen normaal met elkaar kunnen omgaan. Ik vind juist dat dat aantoont dat je niets te verbergen hebt en het deftig op een volwassen manier beëindigd hebt", verklaart Roger. "Nu ben je gezond, sterk en ready om alles achter je te laten, ik ben trots op je. Dat mag de wereld weten!" Het moge duidelijk zijn: Laura en Roger zijn op goede voet geëindigd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heftig: Temptation-Laura deelt foto's van mishandeling

Ook heeft Roger "een kleine boodschap" aan de haters en de pester: "Als je graag pest of graag mensen viseert, doe dat tegen mensen van hetzelfde kaliber. Het is super zwak om mensen die onzeker in het leven staan te gaan pesten. Er zijn heel veel mensen die zelfmoord plegen of vastzitten met zichzelf omdat ze schrik hebben om te zijn wie ze willen zijn. Voor al de mensen die worden gepest, laat jullie niet doen (...) Anders stopt het nooit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Quentin openhartig over baby met Channah

Laura deed haar heftige verhaal al eerder in Temptation Gossip. Hierin vertelt ze hoe ze van haar fiets werd afgetrapt door een aantal boze fans. Je ziet het hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!