Beeld © ANP

Jaap Reesema deelt indrukwekkende foto's van zijn gewichtsverlies

22 oktober 2019 12:06

Jaap Reesema (34) weet als geen ander hoe moeilijke het is om de overtollige kilo's eraf te krijgen én te houden. Omdat het nog elke dag een strijd is, deelt hij een kleine reminder voor zichzelf én zijn Instagram-volgers.

"Netflix, wijn en een frikadel speciaal helpen niet altijd mee"

In de post deelt de zanger een foto uit zijn 'flinkere periode', toen hij zo'n 112 kilo woog. De foto staat symbool voor een keerpunt wat betreft zijn afvalstrijd. "Ik was veel te zwaar, had een groot goudkleurig pak aan: ik was net Gordon. En ik had het warm!", vertelde hij jaren geleden al eens in een interview met Flair. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Mariana: 'Ik ben heel trots op wegwerken Kim Kötter'

De zanger besefte dat hij zo niet langer door kon gaan en besloot in een jaar tijd 35 kilo af te vallen. Hij ging meer sporten, dronk meer water en schepte nog maar één bordje op. "Absurd als ik er zo over nadenk", schrijft hij nu. "Ik strijd nog elke dag een beetje tegen de kilo’s. Netflix, wijn en een frikadel speciaal helpen niet altijd mee."

Inmiddels heeft hij al jaren zijn levensstijl compleet omgegooid, maar als bijna 35-jarige vindt hij het nog altijd lastig om onder de 80 kilo te blijven. Daarom heeft hij nu besloten een tandje erbij te doen en gaat hij weer twee keer per week keihard ertegenaan in de sportschool. Inmiddels staat de teller dan ook op 79 kilo. En dat heeft alles te maken met zijn nieuwe dieet. Jaap: "Voorheen viel ik af door te ‘crash’ diëten, maar kwam ik uiteraard weer net zo snel aan. Nu gaat het een stuk langzamer maar voelt het een stuk natuurlijker."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

De kindjes van Kim Kötter en Jaap Reesema zijn om op te eten

Zijn liefje Kim Kötter is maar wat trots op de prestaties van haar vent. "Super trots op jou!", luidt haar reactie dan ook onder de post. De 37-jarige is zelf de afgelopen tijd ook flink afgevallen door haar deelname aan Expeditie Robinson

Mariana Verkerk: 'Ik ben heel trots op wegwerken Kim Kötter'

09:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!