Beeld © Getty Images

Kylie Jenner ziet geld in ‘Rise and Shine’-meme

22 oktober 2019 18:19

Kylie Jenner (22) weet erg goed hoe ze moet profiteren van situaties waarbij ze zelf betrokken is. Eerder werd al bekend dat de realityster truien gaat maken op basis van een viraal filmpje. Nu meldt TMZ dat ze de term zelfs heeft vastgelegd als handelsmerk en kan hier flink veel geld mee verdienen.

In het filmpje leidt Kylie het publiek rond in het kantoor van haar make-upmerk en geeft ze iedereen een blik in haar dagelijkse leven. Op een bepaald moment wil ze haar dochter Stormi wakker maken, en zingt ze zachtjes “Rise and Shine” terwijl ze de slaapkamer in komt lopen. Dat sloeg bij veel kijkers in als een bom en al snel was een viraal internetmoment geboren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Internet gaat los op viral filmpje Kylie Jenner

Maar Jenner besloot om niet alleen slachtoffer te worden van de grappen, en gaat nu dus merchandise maken op basis van het clipje van zes seconden. 

Nu gaat ze nog een stapje verder en heeft ze term als handelsmerk laten vastleggen. Hiermee zou ze riemen, broeken, jassen, jurken, schoenen, handschoenen, hoofdbanden, sokken, zwembroeken en ondergoed kunnen lanceren met de ‘Rise and Shine’-meme.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner krijgt bakken met kritiek om exorbitant dure auto

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!