Beeld © Getty Images

Bella Hadid kijkt met gemengde gevoelens terug op shoot Vogue

23 oktober 2019 04:12

Haar coverfoto voor de Nederlandse Vogue brengt gemengde gevoelens naar boven bij Bella Hadid (23). Op Instagram vertelt het half-Nederlandse model dat ze aan het einde van de fotoshoot in het Rijksmuseum in Amsterdam te horen kreeg dat haar oma Ans was overleden.

“Toen we klaar waren een telefoontje van mijn moeder, die vertelde dat oma die middag was overleden”

"Ik wilde altijd al eens op de cover van de Nederlandse Vogue staan, om mijn familie, mijn moeder, mijn neefjes en nichtjes, mijn oom en tante en vooral mijn oma te eren", schrijft Bella bij een aantal foto's uit de reportage. "Ik had eindelijk de mogelijkheid maar op deze dag kreeg ik toen we klaar waren een telefoontje van mijn moeder, die vertelde dat oma die middag was overleden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cosmetisch chirurg: gezicht Bella Hadid komt dichtbij perfectie

Het model noemt het gesprek met haar moeder Yolanda "een van de ergste telefoongesprekken ooit". Ze vindt het ook heel moeilijk dat haar oma het resultaat van de shoot niet meer heeft gezien. "Als ik het eerder had gedaan, had ze het nog kunnen zien en me kunnen vertellen wat ze ervan vond. Ik hoop dat ze trots op me is."

Bella eindigt haar post met: "Ik hou van jullie oma en mama. Dit was in meerdere opzichten een dag om niet te vergeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Liefde tussen Bella Hadid en The Weeknd weer opgebloeid'

Beide ouders van Bella reageerden dinsdag op haar post. "Ik hou van jou, mijn engeltje", liet Yolanda weten. "Oma hield zoveel van je en was trots op alles wat je doet en wie je bent."

Mohamed Hadid, de vader van Bella en haar zus Gigi en broer Anwar, schreef: "Ik hou van je en we zijn allemaal trots op je Bella. En je weet dat ze in de hemel is en alles over je leest."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!