Beeld © ANP

Geniaal: Elise Schaap doet wederom imitatie Lil' Kleine

23 oktober 2019 11:16

Het is bijna onvoorstelbaar hoe goed Elise Schaap (37) haar bekende collega's na kan doen. Dit trucje heeft ze al vaak genoeg laten zien en onlangs deed ze een geniale imitatie van Britt Dekker, terwijl ze werd geïnterviewd door de blondine bij het Televizier-Ring gala. Maar dit keer is het de beurt aan Lil' Kleine.

"Wat zeg ik ook alweer?"

Elise en haar typetjes maken al jaren furore onder de fans van de actrice. Haar repertoire wordt alsmaar uitgebreid en vooral ook geprezen. Ruxandra uit De Familie Kruys leverde de brunette zelfs een Televier-award op voor Beste Actrice. Maar Elise blijft haar lijstje personages uitbreiden en doet tijdens een interview met Radio 538 een poging om Lil' Kleine te imiteren. Al gaat dat niet zo soepel als we van haar gewend zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise Schaap heeft nieuwe typetjes voor De TV-Kantine in petto

"Wat zeg ik ook alweer?", vraagt Elise zich af wanneer er gevraagd wordt naar haar beroemde imitatie van de rapper. De actrice zet een stemmetje op, maar is het typetje inmiddels kwijt. De vraag kwam van Wietze de Jager, die blijkbaar groot fan is van Elise's werk. De dj refereert namelijk naar een aflevering van De TV Kantine, waar Elise op geniale wijze de Drank en Drugs-rapper nadoet. Carlo Boszhard speelde zijn linkerhand Ronnie Flex. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise Schaap trots op wereldwijd succes van Undercover

Elise staat al jaren bekend om de verschillende mensen die ze nadoet. Bekijk de video hieronder waar de actrice een spoedcursus typetjes geeft aan Marieke Elsinga. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!