Beeld © Universal Studios

E.T.-acteur in de boeien geslagen wegens dronkenschap

23 oktober 2019 13:37

Elliot uit E.T. is niet zo onschuldig meer. Waar hij in de film zichzelf enkel per fiets vervoerde, besloot acteur Henry Thomas (48) dit keer dronken achter het autostuur te kruipen. En daar houdt hij een strafblad aan over.

In E.T. draaide het allemaal om de scène waarin Elliot zijn buitenaardse vriendje per fiets naar vrijheid reed. Maar van vrijheid was geen sprake voor Henry, die werd gearresteerd in de Amerikaanse staat Oregon, omdat hij dronken achter het stuur zat. De politie vond de acteur bewusteloos achter het stuur, meldt TMZ. Hoewel de wagen niet bewust naar alcohol rook, werd Henry toch meegenomen naar het bureau voor een test. Dat leverde hem uiteindelijk een DUI op. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rijbewijs Temptation-Kevin ingenomen na rijden onder invloed

Henry werd opgepakt voor rijden onder invloed en moest ook de standaard mug shot laten maken. TMZ meldt dat de E.T.-acteur inmiddels is vrijgelaten. En dat is heel wat anders dan zijn rol in de beroemde Steven Spielberg-film uit 1982. Hierin speelde hij de jonge Elliot die bevriend wordt met een buitenaards poppetje. Ook later boekte Henry succes met zijn rol in de Netflix-serie The Haunting of Hill House. De vraag blijft: zou hij gevraagd hebben om zijn phone home in de cel? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh no! Michiel Huisman verlaat The Haunting of Hill House

Henry was niet de enige bekende acteur in The Haunting of Hill House. Er zat zelfs een Nederlands tintje aan de Netflix-serie. Michiel Huisman vertolkte namelijk ook één van de hoofdrollen in de huiveringwekkende show. In de video hieronder vertelt hij alles over zijn avontuur in het programma. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!