Beeld © YouTube-kanaal Rodanya Kelsey

Zo ging babyshower Temptation-Rodanya eraan toe

23 oktober 2019 15:36

Het was één groot babyfeest voor Rodanya en haar buik. De zwangere Temptation Island-ster verwacht binnenkort haar eerste kindje met ex-vriend Morgan en de twee realitysterren vierden dat met een verrassingsfeestje.

"Ik heb superveel vertrouwen dat jij een goede moeder gaat zijn"

Een behoorlijke verandering voor Temptation Island-deelnemers Rodanya en Morgan. Het voormalige stel verwacht binnenkort een zoontje, maar lieten de festiviteiten alvast beginnen met een babyshower. Uiteraard waren de vlogcamera's in de aanslag bij het partijtje, zodat de brunette alles kon delen met haar YouTube-volgers. Helaas wist Rodanya al van tevoren dat er een surprise aan kwam. "Het is zeg maar een verrassing (...) Tussen neus en lippen door heb ik een beetje vernomen dat het vandaag is", aldus de vlogger. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Roger reageert op foto's toegetakelde Laura

Geblinddoekt wordt de Temptation-vrouw naar haar feestje gebracht. Een echte verrassing is het dus niet, want Rodanya had een goede inschatting gemaakt. Maar dat mag de pret niet drukken en de hele familie en al haar vrienden zijn erbij om de baby te vieren. Ex-vriend Morgan is ook aanwezig, net als hun collega's Temptation-sterren Demi en Laura. "Ik wil even tegen Rodanya zeggen dat ik supertrots op jou ben (...) En ondanks dat onze situatie een beetje gecompliceerd is natuurlijk, ben ik superblij dat jij ons kind draagt. En ik heb superveel vertrouwen dat jij een goede moeder gaat zijn", aldus Morgan over zijn baby momma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stop de persen: zijn Temptation-Rodanya en Morgan weer samen?

De relatie van Morgan en Rodanya was de enige die het afgelopen seizoen van Temptation Island niet overleefde. In Temptation Gossip vertelde de spierbundel zijn kant van het verhaal. Bekijk de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Channah onthult naam van zoontje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!