Beeld © ANP

Sven Kramer: 'Voorlopig geen gezinsuitbreiding met Naomi'

23 oktober 2019 17:48

Een gezinsuitbreiding staat momenteel niet op de planning voor Sven Kramer (33) en Naomi van As (36). Het stel heeft voorlopig de handen vol met hun kleine spruit Kae (1), vertelt de schaatser aan RTL Boulevard.

"Toen we Kae net kregen, vond ik het wel heftig"

Het is het perfecte plaatje voor Sven en Naomi op dit moment, aldus de schaatser. Baby Kae werd een jaar geleden geboren, maar een tweede zit er voorlopig niet in. "Daar zijn we nu nog helemaal niet mee bezig", vertelt de 33-jarige aan RTL Boulevard-verslaggever Fatima Moreira de Melo. "We zijn nu allebei onwijs aan het genieten van Kae en daar hebben we tot nu toe onze handen vol aan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Flinke tegenslag voor Sven Kramer

Bovendien is Sven dolgelukkig met zijn gezinnetje. Onlangs vierden ze Kae's eerste verjaardag met z'n drietjes. Aan de andere kant is het ook een zware periode geweest voor de schaatser. "Nu Kae wat ouder wordt en je wat meer interactie hebt, wordt het ook gewoon steeds relaxter", aldus de topsporter. "Toen we Kae net kregen, vond ik het wel heftig." Zo liep hij een blessure op toen hij iets voor de baby in de auto moest zetten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na vader Yep ook Sven Kramer gewond door aanrijding

Naomi is de steun en toeverlaat van Sven en dat heeft veel te maken met het feit dat zij zelf ook topsporter is geweest. "Ik denk wel dat het zeker een voordeel is, in onze situatie", meent de schaatser. Ook vertelde hij over het vaderschap, terwijl hij nog op hoog niveau schaatst. "Ik had ten eerste niet bedacht dat ik nog zo lang zou schaatsen. En we hebben er wel bewust voor gekozen om het, als alles goed gaat, na de Olympische Spelen te doen." 

Het gehele interview zie je vanavond in RTL Boulevard om 18:35 op RTL 4. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Sven Kramer zwaargewond na ongeluk

Sven vertelt vanavond om 18.35 uur in RTL Boulevard over zijn knieblessure door zijn auto-ongeluk, de social media-video's die hij gaat opzetten en over zijn aanvoerdersrol. Bovendien is het niet de eerste keer dat de schaatser zo openhartig vertelt over het vaderschap, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!