Beeld © ANP

Dennis Storm geniet meer van leven buiten de schijnwerpers

24 oktober 2019 00:21

Voormalig BNN-presentator Dennis Storm geniet van zijn leven buiten de schijnwerpers. Hij voelt zich nu veel gelukkiger dan in de periode dat hij voortdurend op televisie was. Zelfs zijn eenmalige terugkeer, woensdagavond te gast bij Pauw, voelde onwennig.

"Ik vond de reizen en collega's leuk maar ik had geen plezier meer in presenteren"

"Ik merk het nu ook nu ik hier aan tafel zit. Het ziet er allemaal heel makkelijk uit om op televisie te zijn maar er kijken allemaal mensen en hier in het publiek zitten allemaal mensen die kijken me allemaal aan. Dat is raar", aldus Dennis. "Ik ben ook ooit begonnen als regisseur en ik voel me veiliger en lekkerder achter de camera."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Storm komt met nieuw zelf geschreven boek

Drie jaar geleden nam Dennis, die onder meer Try Before You Die, Proefkonijnen en Spuiten en Slikken maakte, de stap om zijn televisiecarrière af te sluiten. "Ik wilde meer tijd voor de dingen die ik deed: fotograferen en schrijven en andere dingen die ik leuk vond. De laatste twee seizoenen merkte ik dat al. Ik vond de reizen en collega's leuk maar ik had geen plezier meer in presenteren. Dus waar doe je het dan voor? Voor het geld of dat je die reizen mag maken maar na tien jaar had ik dat wel gezien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dennis Storm stopt met presenteren

Dennis leidt nu een heel minimalistisch leven, deels op Bali en deels in Nederland. Deze maand verschijnt zijn nieuwe boek DIT: Do it together. Hierin laat hij zien dat hobby’s niet saai zijn en werken met de handen voldoening geeft. "Met dit boek kan ik ideeën uitwerken, ik kan iets moois maken, maar hoef ik niet voor de camera te staan. Het heeft lang geduurd maar ik vind het wel lekkerder."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!