Beeld © Getty Images

Martha Stewart heeft advies voor gevangene Felicity Huffman

24 oktober 2019 05:04

Martha Stewart heeft wel wat advies voor Felicity Huffman, die momenteel een celstraf uitzit vanwege haar veroordeling in het Amerikaanse studiefraudeschandaal. Martha liet in een interview bij een Vanity Fair bijeenkomst weten dat de voormalig Desperate Housewives-actrice 'wel wat aan haar outfit mag doen'.

"Ze mag de boel wel een beetje meer stylen, want ze zag er behoorlijk smoezelig uit"

Afgelopen week verscheen er een foto van Felicity, gehuld in een groene overall, in de media. "Ze mag de boel wel een beetje meer stylen, want ze zag er behoorlijk smoezelig uit", grapte Martha, die daarna serieuzer vervolgde: "ze heeft een enorme fout gemaakt en daarvan ondergaat ze nu de gevolgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donald Trump wil gratie voor tv-kok Martha Stewart

Martha bracht in 2004 zelf 5 maanden in de gevangenis door, nadat ze werd veroordeeld wegens het liegen tegen federale autoriteiten over een aandelentransactie in 2001. De lifestylegoeroe maakte destijds het beste van haar detentie en leerde haar mede-gevangenen onder meer taarten bakken en bloemschikken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka Witzenhausen wil Martha Stewart achterna

Het fraudeschandaal van Felicity Huffman en Lori Loughlin bracht hun dochters de universiteit in, maar voor hen betekent het een rechtstreekse trip de bak in. Bekijk de video hieronder om te zien hoe de Desperate Housewives-actrice met de uitspraak van de rechter omging en hoe ze zich voorbereidde op twee weken brommen. 

Actrice Felicity Huffman achter slot en grendel

03:32

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!