Beeld © ANP

Jelka van Houten: 'Samenwerken met vriend Henry is feestje'

24 oktober 2019 12:51

Of de liefde er ook op het scherm van afspat, is nog maar de vraag, aangezien Huisvrouwen Bestaan Niet 2 nog niet in de bioscoop draait. Maar Jelka van Houten (41) vindt dat je direct terugziet hoe gek ze is op haar vriend Henry van Loon (37).

"Ik vind alles een feestje om met hem te doen"

Huisvrouwen Bestaan Niet 2 moet nog in de bioscoop verschijnen, maar Jelka vertelde al aan RTL Boulevard dat het direct duidelijk is hoe gek ze is op haar vriend Henry die ook een rol heeft in de film. De komiek speelt een yogaleraar en daar heeft de zus van Carice ook wat scènes mee. "Dat is een feestje", aldus de blondine over het samenwerken met haar grote liefde. "Ik heb de scène gezien en zag aan mezelf: 'Ik kijk wel iets te leuk naar hem.'"  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelka van Houten breekt stuitje na ongeluk met hangmat

Doordat het zo duidelijk was voor haar raakte Jelka een beetje in paniek. "Ik dacht: oh shit, shit, shit", legt ze uit. Maar haar medespelers vinden dat totaal geen probleem. "Je bent toch ook gecharmeerd van hem?", verdedigt collega Eva van de Wijdeven. "Ik zag wel mijn blik er stiekem in terug, ja", gaat Jelka verder. "Ik vind alles een feestje om met hem te doen. Daar is niets mis mee." Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is vanaf 12 december te bewonderen in de bioscoop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelka van Houten had na scheiding mannen afgezworen

Bekijk hieronder de eerste beelden van de spiksplinternieuwe film. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!