Beeld © Instagram @sannevogel

Sanne Vogel bestookt met vragen over haar babybuik

24 oktober 2019 16:12

Sanne Vogel (35) kan de deur niet uit zonder dat ze wordt aangesproken op haar groeiende buik. De actrice is in verwachting van een tweeling en laat op Instagram weten dat ze zowat een dagtaak heeft aan het beantwoorden van vragen.

"Daar ga ik weer"

In de post geeft de actrice aan dat, vanwege haar groeiende buik, lopen niet meer zo vlot gaat. "Mijn looproute past precies binnen het territorium van mijn kat Meneertje, wat hij geloof ik erg gezellig vindt", grapt ze daarover. En dat zorgt voor veel vragen en opmerkingen. 

"Voorbijgangers die ik niet ken en allemaal dezelfde vragen stellen, soms in de vorm van een mededeling... en daar ga ik weer: ‘Nee, ik moet nog een tijdje hoor’, ‘Het is een tweeling’, ‘Een jongen en een meisje’", en zo gaat het nog wel even door. Volgens Sanne heeft ze er inmiddels een dagtaak uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Internationaal succes voor aanstaande mama Sanne Vogel

"Ik ben super verbaasd hoeveel vragen en opmerkingen je krijgt met zo een buik", laat Sanne weten aan RTL Boulevard. "Meestal vind ik het heel grappig en leuk. Maar soms heb je ook even geen zin om te antwoorden en wil je toch een rondje lopen. Ik vind het soms echt hilarische momenten... je zou er zo een comedy over kunnen schrijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sanne Vogel in verwachting van een jongetje én een meisje

De actrice, die in juli haar zwangerschap wereldkundig maakte, is in verwachting van een jongetje én een meisje. "Op de echo konden we al zien dat de jongen van die lange sportbenen heeft zoals Melchior en het meisje veel petieteriger is en hoge wreven heeft zoals ikzelf", deelde ze op haar Instagram na het grote moment.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Sanne Vogel showt haar groeiende babybuikje

Sanne, die vorig jaar een miskraam had na vier maanden zwangerschap, is nu vier jaar samen met haar zes jaar jongere Melchior. Hij vroeg haar twee jaar geleden ten huwelijk.

Aan tafel bij Twan Huys sprak ze uitgebreid over haar miskraam.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!