Beeld © RTL

Zwanetta: 'Aan VIPS heb ik een heel slecht gevoel overgehouden'

24 oktober 2019 16:39

Haar deelname aan Temptation Island heeft Zwanetta geen windeieren gelegd. Zo is de 21-jarige sinds het programma 145.000 volgers rijker en heeft ze een hoop schnabbels. Toch weegt het volgens haar niet op tegen de rest. "Daar heb ik wel van geleerd", doet ze een boekje open in de nieuwste &C.

"Ik heb er helemaal niks aan overgehouden, behalve een hoop gezeik en ellende"

Hoewel ze regelmatig geboekt wordt vanwege haar naam, was dit voor 'Zwaantje' niet de reden om mee te doen aan het programma. "Ik deed niet mee aan Temptation Island om bekend te worden of om geld te verdienen met schnabbels”, vertelt ze eerlijk in het blad. "Ik deed het vooral vanwege de gratis vakantie en om nieuwe mensen te ontmoeten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-babe Zwanetta heeft een opvallend nieuw baantje

Naast een gratis vakantie en een hand vol nieuwe vrienden, heeft het haar ook naamsbekendheid opgeleverd. Toch zal ze niet snel meer toehappen als ze wordt gevraagd voor een realityshow. "Aan Temptation Island doe ik nooit van mijn leven meer mee”, vertelt ze stellig. 

"Aan VIPS heb ik een heel slecht gevoel overgehouden. Ik kreeg er niks voor betaald, zogenaamd omdat het programma niet aan vergoedingen deed, maar later kwam ik erachter dat andere deelnemers wél een gage hadden gekregen. Hoeveel precies mag niemand zeggen, maar dat kan zomaar vijftienduizend euro zijn. Ik heb er helemaal niks aan overgehouden, behalve een hoop gezeik en ellende."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Happy family: Temptation-Quentin deelt kiekje met baby

Het hele interview lees je in de nieuwste editie van &C.

Channah deed afgelopen seizoen mee aan de speciale editie van de relatietest. Of zij spijt heeft van haar deelname? Je ziet het hieronder in Temptation Gossip:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!