Beeld © ANP

Olcay geeft meer duidelijkheid over relatie met Ruud

24 oktober 2019 17:47

Olcay Gulsen (39) en Ruud de Wild (50) hebben nog geen definitief afscheid van elkaar genomen. In Beau Monde onthult de presentatrice dat ze onlangs weer op date zijn geweest. "We doen het heel erg rustig aan en overhaasten niks", aldus de voormalig modeontwerpster​​​​​​​.

"Hij is grappig, slim en iemand met wie je echt een goed gesprek kan voeren"

Hoewel ze weer langzaam een het daten is met de radio-dj, beschouwt ze zichzelf nog altijd als vrijgezel. "In het verleden denk ik dat ik te makkelijk relaties ben aangegaan", stelt ze in het blad. "Ik was niet heel kritisch." Daarom doet Olcay nu even een beetje gas terug. Volgens de 39-jarige is er namelijk minder ruimte in je leven voor anderen, als je zelf druk bent. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kritiek en lof voor Olcay door uitspraak over alcoholgebruik

Want een relatie, dat is wel iets waar de presentatrice naar hunkert. "Mijn relaties, dat zijn er een stuk of vier of vijf, hebben wel allemaal lang geduurd en ik ben zelfs een paar keer verloofd geweest. Wat dat betreft ben ik best een ouderwetse trut, hoor. Ik ben helemaal niet van de onenightstands of flings."

Toch kapte ze haar verhouding met radio-dj Ruud de Wild afgelopen zomer plotseling af toen het haar allemaal te veel werd. Of ze last heeft van bindingsangst? Waarschijnlijk, is haar antwoord. "Maar dat hoort ook een beetje bij deze tijd. Mijn generatie blijft het moeilijk vinden om een hechte verbintenis aan te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Is het weer aan tussen Olcay en Ruud?

Toch zijn Olcay en Ruud, die ze zelf omschrijft als een 'fijne man', het langzaam weer aan het proberen. "Wat ik zo leuk aan hem vind? Hij is grappig, slim en iemand met wie je echt een goed gesprek kan voeren. Dat is ook wel eens verfrissend (...) Of ik hoop dat we weer bij elkaar komen? Daar ben ik nu echt niet mee bezig. Ik verheug mij op de uitdagingen die mij op m’n werk tegemoet komen."

Ook Ruud reageerde in RTL Boulevard eerder op hun relatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen hint op verzoening met Ruud de Wild

Meer over Olcay? Je leest het in de nieuwe Beau Monde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!